Stantræk manufacturing

Our production equipment covers a wide area – from fully automatic CNC punching, laser cutting and robot cells for bending to manual production equipment.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A wide range of processes

Quality is integrated in all operations and processes of our working day, every day

CNC Punching

Stantræk har fuldautomatiserede CNC-stansere. Her er der tale om en meget hurtig og særdeles fleksibel produktionsproces, der håndterer emner med meget høj færdighedsgrad.

Læs mere

Denne proces bruges både til høj- og lavvolumenproduktion, men vi bruger den også ofte til at fremstille prototyper.

Prisen for CNC-stansede emner er yderst konkurrencedygtig, fordi mange processer samles i én maskine, som afgrater, gevindskærer, bukker og laver optræk.

Vi råder over et omfattende udvalg af værktøjer, der dækker de fleste behov.

Automatic Punching

Automatstansning er ideel ved store serier, altså højvolumenproduktion, i forskellige materialetyper og sker i faste værktøjer og med meget små tolerancer, evt. som finstans.

Læs mere

Både simple og komplicerede følgesnitsværktøjer bliver typisk udviklet og produceret i vores eget værktøjsmageri.

Særligt inden for elektronik- og automotivebrancherne stilles høje krav til ensartethed og dokumentation af kvalitetssikring. Her kan vi tilbyde SPC-målinger og dermed elektronisk dataopsamling.

Laser Cutting

Laserskæring giver emner med høj præcision og høj finish, så det ofte ikke er nødvendigt med efterbehandling. Det er en hurtig og fleksibel produktionsproces og ideel til emner med huller og konturer, der er vanskelige at stanse.

Læs mere

Denne proces bruges både til høj- og lavvolumenproduktion og ofte også til at fremstille prototyper.

Prisen er konkurrencedygtig, fordi produktionsomkostningerne er lave, ingen investering i værktøj, og materialet udnyttes optimalt.

Bending

Kantbukning er ideel til små og mellemstore serier og meget anvendelig til at fremstille prototyper og komplekse funktionsdele med snævre tolerancer.

Læs mere

Processen er økonomisk, fordi vores maskiner giver mulighed for højhastighedskantbukning og automatisk kontrol af vinkelmål.

Horizontal Milling

Hvis du stiller høje krav til emners planhed…

CNC Milling

Vi bruger vores CNC-fræser til både bearbejdning af kundespecificerede emner og til fremstilling af højkomplekse dele til værktøjsfremstilling.

Manuel Punching

Vi bruger vores CNC-fræser til både bearbejdning af kundespecificerede emner og til fremstilling af højkomplekse dele til værktøjsfremstilling.

Hydraulic Deep Drawing

Til vores hydrauliske pressere kan vi tilkoble robotter med mulighed for pick-and-place af emner.

CNC Welding of Standoffs

Stantræk råder over et CNC-styret boltsvejsningsanlæg.

Vibratory Deburring

Vibrationsafgratning bruges, hvis kravet er emner uden skarpe kanter og hjørner – for at sikre, at den videre håndtering er uden risiko for skader på operatør eller montagepersonale.

Læs mere

Vores anlæg har kapacitet op til mellemstore emner. Er emnerne større, bruger vi godkendte samarbejdspartnere.

Deburring

Til krævende overflader har vi en maskine, der kan børsteafgrate. Det foregår ved en skånsom proces, som giver meget håndvenlige emner.

Welding

Vi punktsvejser, TIG-, MIG- og MAG-svejser. Har du brug for at dine emner bliver svejset? Det kan vi også klare!

Vask (tunnelvaskeanlæg)

Særligt elektronik- og automotivebrancherne stiller store krav til renhed inden den videre montage.

Læs mere

Men også andre brancher kræver, at de producerede emner er helt frie for fedt og olie.

In-House Tool Shop

Stantræk har eget værktøjsmageri med professionelle og erfarne værktøjsmager. De bidrager til en kreativ og løsningsorienteret tilgang til den bedst mulige, mest enkelte og rentable løsning for dig som kunde.

Læs mere

Men de har også knowhow til at gennemføre selv de helt specielle løsninger med komplekse følgesnitsværktøjer.

Værktøjsmagerne tager sig af vedligeholdelse og reparation af dine værktøjer og sørger for, at de altid er klar til brug – så vi kan bruge dem i produktionen med kort varsel.

Robots

Vores brug af robotter reducerer lønomkostningerne – og vi sikrer en prisgunstig, effektiv og ensartet produktion.

Læs mere

Derudover reducerer vi ensidigt, gentaget arbejde (EGA).

Assembly

Stantræk varetager diverse montageopgaver samt indkøb af montagedele.

Kontakt os!

Vil du have en pålidelig og kompetent leverandør af metal- og plastløsninger? Så kontakt Stantræk A/S! Med vores højteknologiske industrivirksomhed og ekspertise inden for produktion og sourcing, kan vi levere skræddersyede løsninger til din virksomhed. Uanset hvilken branche du befinder dig i, kan vi tilbyde en bred vifte af produkter og tjenester til konkurrencedygtige priser. Lad os hjælpe dig med at nå dine mål og krav - kontakt os i dag og lad os tage hånd om dine behov for metal- og plastløsninger!